POLP SEC

Per Manolo Sánchezpolp1

INGREDIENTS

  • 1 polp
  • oli

ELABORACIÓ

Es necessita un polp de 2 quilos i mig, com a mínim, i es congela durant una setmana.

Passada la setmana es descongela i se li talla la bossa i les potes. La bossa es deixa per a altres preparacions i les potes es posen a assecar (dos o tres dies aproximadament, depén del vent). Una volta sec, es congela.

Per a consumir-lo cal traure’l del congelador 2 hores abans de cuinar.

Per a prepara-lo, cal aproximar el polp directament a la flama del foc, subjectant la pota polp2amb una pinça. Es passa pels dos costats fins que quede blanet per dins i a continuació es fa a talladetes fines i se servix amb un bon oli (si és possible de Bogarra).

NOTES

És una picada típica de Xàbia

Aquesta entrada s'ha publicat en De picar, Peix i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari