SARG AL FORN

per Inés Doménech amb l’ajuda de Rosita Bisquert

sarg

INGREDIENTS

  • creïlles
  • ceba
  • oli
  • un got de vi blanc
  • dos fulles de llorer
  • pinyons
  • sal

ELABORACIÓ

En primer lloc, es talla la ceba en rodanxes i es posa a la safata del forn. Després s’afig la creïlla tallada també a rodanxes. Damunt es col·loca el sarg sencer i es fan dos talls al llom. A continuació se li posen els pinyons, les fulles de llorer, un pessic de sal i oli, i per a finalitzar s’aboca el got de vi blanc, i es posa al forn mitja hora a 200 graus.

 

NOTES

Quan el sarg està al forn i comença a coure’s s’abaixa la temperatura del forn a uns 150 graus.

Es millor que el sarg siga fresc de la llotja de Xàbia.

Aquesta entrada s'ha publicat en Peix, sarg i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari