ARRÒS MELÓS AMB SÉPIA I ESPINACS

per Dome Cruz

INGREDIENTSarros_sepia

  • 1 sépia
  • 500 g d’espinacs
  • 100 g de julivert
  • 1 all
  • 1 pebrera roja i 1 pebrera verda mitjana
  • 1/2 kg d’arròs
  • 1 l d’aigua

ELABORACIÓ

En primer lloc, talleu les pebreres en trossets, després les sofregiu junt amb l’all i una cullerada d’oli a la cassola. A continuació en una altra cassola sofregiu molt bé la sépia. Ara mescleu el primer preparat amb la sépia i afegiu els espinacs en la mateixa cassola.

Després bulliu tot i aneu afegint a la mescla, l’arròs poc a poc amb el litre d’aigua.

Finalment, deixeu coure tot durant 20 minuts, a continuació d’aquests minuts ho deixeu reposar i ja tindreu el plat.

NOTES

No deixeu coure més de 20 minuts ni menys, deixar reposar i si voleu podeu afegir una fulla de llorer i unes branquetes de romaní quan estiga bullint el preparat.

Aquesta entrada s'ha publicat en Peix, Verdures i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari