per Dome Cruz
- 1 sépia
- 500 g d’espinacs
- 100 g de julivert
- 1 all
- 1 pebrera roja i 1 pebrera verda mitjana
- 1/2 kg d’arròs
- 1 l d’aigua
ELABORACIÓ
En primer lloc, talleu les pebreres en trossets, després les sofregiu junt amb l’all i una cullerada d’oli a la cassola. A continuació en una altra cassola sofregiu molt bé la sépia. Ara mescleu el primer preparat amb la sépia i afegiu els espinacs en la mateixa cassola.
Després bulliu tot i aneu afegint a la mescla, l’arròs poc a poc amb el litre d’aigua.
Finalment, deixeu coure tot durant 20 minuts, a continuació d’aquests minuts ho deixeu reposar i ja tindreu el plat.
NOTES
No deixeu coure més de 20 minuts ni menys, deixar reposar i si voleu podeu afegir una fulla de llorer i unes branquetes de romaní quan estiga bullint el preparat.